Garancia és bevonatok

Bevonatok jellemzői

A bevonatos lemezek előállítása tűzihorganyzott vagy célnak megfelelő ötvözettel (ún. PRÉMIUM bevonatokkal) bevont anyagból indul ki. Az előzetes vegyi kezelésen áteső anyag passziválásra kerül, majd a széles választékú bevonóanyagok egyikéből kap több rétegben bevonatot. Ez kiváló védelmet nyújt a fémes rétegeknek és az acélmagnak az időjárás viszontagságai ellen. A bevonatok különböző vastagságúak, színűek és felületűek lehetnek, a rájuk nyújtott jótállás időtartama elérheti a 50 évet is.

Alucink Garancia 20 év !

Az alumínium -cink AZ185 g/m2 a bevonat vastagsága egy oldalon 25 mikron.A bevonat korrózió elleni kiváló védelme az alumínium és a cink közös hatásának eredménye,melynek összetétele 55% alumínium,43,4% cink és 1,6% szilícium.Összehasonlítva a horganyzott felületekkel a ZN 350g/m2 felületnek felel meg.Az alucink felület sokkal jobb védelmet biztosít a lemezeknek,mint a sima horganyzott felület.A bevonat vastagsága 25 mikron egy oldalon.

Fényes Poliészter Garancia 10 év !

A 25 mikronos poliészter bevonatú lemezek az alap lakkozott felülettel ellátott acéllemezek,amelyek még a hatályos normák szerint antikorróziós ZN 275g/m2-es cinkbevonattal is el vannak látva.Ezek a lemezek igen széles színskálában kaphatók és évtizedek óta használják őket a tetők fedésére.Az alapanyag gyártók az évek folyamán úgy módosították az összetételüket,hogy azok megfelelően tartósak és a környezetre nézve biztonságosak legyenek.

Matt Poliészter Garancia 15 év !

A 35 mikron vastag matt poliészter felületek a vastagabb lakkrétegnek és a matt sruktúrájuknak köszönhetően jobban ellenállnak az UV sugárzásnak és a környezeti hatásoknak.Felhasználhatóak az épületek tetőfedésére,homlokzati burkolásra és az épületek belsejében is.A matt bevonatot az acéllemezre hordják fel miután ellátták őket antikorróziós ZN 275g/m2-es cinkbevonattal is.

Granite Quartz Poliészter Garancia 20 év !

ArcelorMittal Acél

A Granite Quartz poliészter bevonatos acél lemezek fő jellemzője a kvarc kristályoknak köszönhető gyönyörű struturált felületű megjelenés,a rugalmas és karcolásoknak fokozottan ellenálló bevonat,a megemelt korrózió elleni védelem és a különösen magas UV sugárzás elleni védelem.

Az alapozó és poliuretán festék bevonat névleges vastagsága 15 mikron alapozó lakk és 30 mikron dekorációs poliészter lakk összesen 45 mikron.

Granite HDX Fényes Garancia 30 év !

ArcelorMittal Acél

A puliuretán bevonattal rendelkező Granite HDX fényes lemezek a legmagasabb korrózió és UV sugárzás elleni védelemmel ellátott felületek.Műszaki és esztétikai szempontból a legjobb választás.

Antikorróziós tulajdonságokkal rendelkező vastag poliuretán alapozó réteg 25 mikron.Pollamid granulátumot tartalmazó vastag külső poliuretán bevonat 30 mikron.Összesen 55 mikron.

Hydocoat Poliészter Alumínium Garancia 50 év !

A matt bevonatos alumínium lemez a legtartósabb tetőfedő alapanyag .

Nagyon jó korrózióval szembeni ellenállás a különböző időjárási viszonyokban.

Alacsony terhelés(kb 20-szor könnyebb a hagyományos tetőlemezeknél

Az alumínium lemez magja 0,60 mm vastag.

Szükséges a vágások helyét és a karcolásokat javító lakkal átfesteni!!

CSEREPESLEMEZ,TRAPÉZLEMEZ,KORCOLT LEMEZ,ERESZCSATORNA RENDSZER,BÁDOGOSTERMÉKEK